Naar de inhoud springen

Welkom bij Stichting ééndiabetes 2.0!

Eindelijk is het zover: na maanden werken is onze nieuwe website live! Het was een heel proces: we wilden iets jongs, iets fris, iets wat vooral niet medisch is, en ondanks al dat roze en paars in onze huisstijl ook niet te vrouwelijk. We wilden nieuwe categorieën, een grote slider bovenaan, met leuke kiekjes. Ook de mobiele versie was heel belangrijk. Aan eisen kwamen we niets te  kort! Maar hier zijn we dan uiteindelijk: welkom bij Stichting ééndiabetes 2.0!

Wat is er nieuw?

Naast de nieuwe grafische lay-out zijn er nog wat meer veranderingen:

  • De categorieën zijn helemaal nieuw. Neem vooral eens een kijkje in de Type 1 Helpdesk, waar je antwoord kunt vinden op al je vragen met betrekking tot type 1 diabetes en praktische problemen!
  • Wil je gewoon een leuk artikel lezen, met een lekkere kop thee en een koekje erbij? Onder aan de pagina staat een nieuwe knop: ‘Verras me!’, voor je dagelijkse dosis aan willekeurige artikelen.
  • Heb je die grote slider gezien op de homepage? Die met die leuke foto’s?
  • Onderin vind je nu ook een kleine impressie van onze Instagram pagina én paarse buttons waarmee je onze social media kanalen direct kunt volgen. (tipje: doen hoor!)
  • De pagina ‘kom in actie!‘. Je weet voortaan waar je moet zijn als je iets wil doen met je diabetes …

Ook even een bedankje

We kunnen het niet allemaal alleen. Deze nieuwe website is het eerste project geweest van ons als nieuw bestuur, maar achter het bestuur staat een fantastisch team aan vrijwilligers én de Raad van Toezicht. In het speciaal een bedankje voor Kim, Judith, Veerle, Erwin & Câthy én de lieve mensen die in ons Reviewpanel zaten, voor jullie inspanning!

En een bedankje voor jou

Zonder lezers is Stichting ééndiabetes nergens. Als onderdeel van onze doelgroep ben je onze nummer één inspiratiebron. We doen alle dingen die we doen namelijk niet zomaar, maar we willen écht wat betekenen en wat kunnen veranderen. Voor jou. We zullen ons werk vervolgen met nog véél meer leuke projecten!

Werkt er iets niet goed, of heb je nog op- of aanmerkingen? Wil je ons team versterken of hier en daar een handje helpen? Stuur een mailtje naar: info@eendiabetes.nl Je bent helemaal welkom!