Naar de inhoud springen

Buddyproject

Vind je DiaBuddy!

{diabuddy}
zelfstandig naamwoord
de [m/v] · diabuddies · diabuddy’tje
[1] betekenis fantastisch medemens – eveneens met kapotte alvleesklier [2] synoniem diabestie [3] kenmerken behulpzaam, begrijpt jou, is er wanneer het nodig is.


Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud en lijkt het je leuk om in contact te komen met iemand anders met type één? Iemand die jou begrijpt, zoals alleen iemand met diabetes dat kan? Zoek je bijvoorbeeld een vriend of vriendin waar je terecht kunt voor diabeteshulp, tips of tricks? Of sta jij paraat om die hulp juist te bieden aan iemand anders? Ben jij meer op zoek naar gezelligheid zoals leuke gesprekken, of een maatje waarmee je samen kunt sporten? Lijkt het je leuk om thee, cola zero of bier met iemand te drinken, uit eten te gaan en te discussiëren over het aantal koolhydraten op jullie bord? Of zou je het allerliefst de romantiek vinden bij iemand zonder functionerende bètacellen?

Zoek niet verder! Hier is het Ééndiabetes Buddyproject. Vul dit formulier in, dan doen wij ons best om je te matchen aan een leuke DiaBuddy. We matchen op vrijwillige basis en hebben het druk! Vandaar dat we maandelijks buddies aan elkaar matchen. We proberen zoveel mogelijk met iedereens voorkeuren rekening te houden. Soms is er niet meteen iemand die goed bij je past. Het kan daarom een tijdje duren (enkele weken tot maanden) tot we een match voor je gevonden hebben!

Wil je ook of juist alleen in een appgroepje met andere mensen met type 1 diabetes? Klik dan hier!