Naar de inhoud springen

Welkom!

Klik hier om in contact te komen met iemand die ook type 1 heeft!

Welkom op onze website! Wij zijn Stichting ééndiabetes: een stichting voor en door jongvolwassenen met type 1 diabetes. We vinden het ontzettend belangrijk om ervaringen te delen en om je te laten weten dat je er niet alleen voor staat. Op onze website vind je heel veel info die niet in het magazine staat. Je zit vast vol met vragen na zo’n diagnose. In onze helpdesk vind je een boel antwoorden. Ook hebben we op onze website veel diagnoseverhalen staan en actuele artikelen over pompen en sensoren (overigens hebben we daar ook toffe filmpjes over). Voor actuele berichten over nieuws en wetenschap en nog meer info kun je terecht op diabetestype1.nl.

Heb je nog meer vragen, of kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Word dan lid van onze Facebookgroep, waar zo’n 1500 andere leuke mensen met kapotte bètacellen lid van zijn. Wil je feedback geven op het magazine? Dat zouden we heel fijn vinden! Klik hier.

Het diagnosemagazine van Stichting ééndiabetes was één van de winnaars van Het Beste Diabetesidee 2019 en is hiermee mede mogelijk gemaakt door het Diabetes Fonds.