Naar de inhoud springen

Oproepen

Men is op zoek naar jou!

Op deze pagina vindt je oproepen waarbij hulp van jongvolwassenen met type 1 wordt gezocht. Meld je aan als proefpersoon voor medisch, wetenschappelijk onderzoek, vul een enquête in of doe mee met het marktonderzoek van een farmaceut, meld je aan voor een interview of steun andere initiatieven!

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Wil jij ook een oproep plaatsen? Mail Sanne via sanne@eendiabetes.nl en omschrijf duidelijk de oproep inclusief start- en einddatum.

24/7 antwoord op al je diabetesvragen? Doe mee aan de pilot van Instantzorg!

27-05-2020

Doe mee met een nieuwe manier van zorg! Van 15-28 juni organiseert Stichting instantZorg een pilot waarin mensen met Diabetes Type I al hun vragen digitaal kunnen stellen via Signal. Je stuurt je vraag en krijgt snel een persoonlijk antwoord van een ervaringsexpert. Doe je mee? Meld je aan via www.instantzorg.org en stuur dit bericht aan zoveel mogelijk mensen door. Aanmelden kan tot 15 juni!

Stichting D-Support zoekt oppaskandidaten met diabetes

– doorlopend – 

Stichting D-Support brengt ouders van kinderen met type 1 diabetes in contact met oppaskandidaten met ervaring en/of kennis van type 1 diabetes. Een succesformule! En D-Support zoekt momenteel op korte termijn enthousiaste oppaskandidaten in de volgende regio’s: Nijmegen, Monster, Rotterdam, Vlaardingen, Emmeloord, Steenwijk, Tilburg, Oss en Druten. Maar de stichting is ook doorlopend op zoek naar nieuwe oppaskandidaten. Lees het interview met initiatiefneemsters Guusje Neijens en Maryse Beumer op onze site of bezoek de website!

Stichting ééndiabetes zoekt enthousiaste vrijwilligers!

– doorlopend –

Onze stichting is de afgelopen drie jaar enorm gegroeid! Om te kunnen blijven groeien en al onze ambitieuze ideeën te kunnen blijven uitvoeren, zoeken we doorlopend naar enthousiaste vrijwilligers. Mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar, die het leuk lijkt om andere jongvolwassenen te ondersteunen en/of inspireren in een zo positief mogelijk leven met type 1 diabetes. Klik snel door naar deze pagina!