Naar de inhoud springen

Kom in actie!

Iets doen met je diabetes is misschien wel de beste manier om er een positieve draai aan te geven. En we hebben geluk: er worden een boel dingen georganiseerd voor jongvolwassenen met type 1 diabetes en er zijn ook altijd organisaties of bedrijven die jouw hulp kunnen gebruiken. Zet je diabetes op een positieve manier in of neem deel aan één van de vele activiteiten! Kom in actie!

Activiteiten

Door o.a. DVN JONG en de Bas van de Goor Foundation worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan sportdagen, toffe spellen of een reis naar het buitenland met allemaal jongvolwassenen met type 1. Het kan een verademing zijn om niet alleen te zijn met het prikken, spuiten of bolussen. Zie voor de aankomende activiteiten voor jongvolwassenen ons activiteitenoverzicht.

Oproepen

Wil je je steentje bijdragen om de behandeling van type 1 diabetes vooruit te helpen? Wil je de wetenschap verder helpen door je in te zetten als proefpersoon? Ziekenhuizen, universiteiten, onderzoeksbureaus, bedrijven of andere type 1-ers zijn regelmatig op zoek naar jongvolwassen met diabetes type 1 voor hun onderzoek of vragenlijst. Kijk snel in ons oproepenoverzicht!

Word vrijwilliger!

Bij Stichting ééndiabetes kunnen we altijd nieuwe enthousiaste mensen gebruiken! Vind jij het leuk om onderdeel te worden van ons gezellige team bestaande uit allemaal jongvolwassenen met type 1? Zou jij je talent in willen zetten voor onze stichting? Lees onze vrijwilligersoproep!

Word vriend van Stichting ééndiabetes

Wil je op de achtergrond je steentje bijdragen? Wordt vriend van stichting ééndiabetes door te doneren. Onze stichting draait volledig op donaties en sponsoring. Met 10 euro per jaar steun je onze stichting, zodat wij de kosten van de website en materialen voor projecten kunnen realiseren. Stuur een geldbedrag naar NL66 RABO 0179180274 onder naam van ‘Vriend van Stichting ééndiabetes’, stuur (als je wilt) een foto van jezelf naar info@eendiabetes.nl onder vermelding ‘Vriend van Stichting ééndiabetes’ en je krijgt een plekje op onze vrienden-foto-wall

       188loes